Sök till LAO


Vill du spela symfoniorkester på hög musikalisk nivå och samtidigt utvecklas som instrumentalist?

Som medlem i LAO träffar du regelbundet våra instruktörer från Norrköpings Symfoniorkester och Östgötamusiken. Du kommer även att få tillfälle att spela tillsammans med professionella musiker på konserter och repetitioner.
Orkestern repeterar på onsdagar 18.30-21.00 i Musicum på Campus Valla. Det förekommer även intensivhelger med repetitioner och/eller konserter.

Vi som spelar i LAO är duktiga amatörer med olika mycket erfarenhet av ensemble- och orkesterspel. Man behöver inte vara student eller anställd vid Linköpings universitet för att vara med och spela med oss.

Vi har för närvarande lediga platser i stråksektionen, på flöjt, oboe, klarinett och i slagverkssektionen, men du är så klart välkommen att höra av dig även om du spelar något annat orkesterinstrument. I och med att många av våra musiker är studenter får vi ofta nya vakanser speciellt vid terminsstarterna.

För att söka till orkestern fyller du i formuläret nedan. Därefter kommer du att bli kallad till en provspelning. Provspelningen består av tre delar. Du får framföra ett stycke av eget val som du tycker visar din spelnivå. Dessutom får du spela några skalor med olika artikulation och visa prov på din notläsningsförmåga. Om du är osäker på din eller orkesterns nivå, tveka inte att höra av dig eller söka!

Har du frågor eller önskar mer information om orkesterns verksamhet, kontakta Merete Ellegaard eller orkesterns styrelse